Ouders

Als ouder wil je het beste voor je kind zodat het zo goed mogelijk is voorbereid op de toekomst. Wij bieden de tijd en aandacht waar een school daar niet altijd voldoende in kan voorzien. Wij helpen uw kind ‘leren leren’ en bieden alle activiteiten en middelen die daarvoor nodig zijn. Onderwijsbureau Nano biedt begeleiding en ondersteuning voor kinderen op het basis- en middelbaar onderwijs.

Het startpunt hierin zijn altijd de kwaliteiten en talenten van uw kind en hetgeen dat hen beweegt. Deze visie loopt door al onze activiteiten. Van Remedial Teaching tot de trainingen voor scholieren. Van groepsbegeleiding tot de individuele ondersteuning van een scholier. Wij staan klaar voor uw kind.

Basisschool

Onderwijsbureau Nano biedt gespecialiseerde ondersteuning aan bij alle schoolse vakken. Deze vakken zijn grotendeels onder te verdelen in taal, rekenen en wereldoriëntatie. Ook zijn onze medewerkers experts in het begrijpen en begeleiden van het gedrag van kinderen. Wij helpen kinderen om positief en opbouwend gedrag aan te leren als dit niet vanzelf lukt.

De medewerkers van Nano kijken samen met u wat uw kind nodig heeft. U kent uw kind het allerbest. Onze medewerkers zijn getraind in het begeleiden van kinderen met leerproblemen zoals bijvoorbeeld dyslexie. Hierover vindt u meer informatie bij de werkwijze

Middelbare school

Op de middelbare school bevinden scholieren zich in een uitdagende levensfase. Op school maken zij  kennis met nieuwe vakken, onderwijsmethodes en een enorme groeispurt op sociaal en emotioneel vlak. Het is heel normaal als een leerling moeite heeft om dit alles bij te benen. Onze medewerkers hebben ruime ervaring op het gebied van het bijbrengen van onderwijsvaardigheden en specifieke ondersteuning bij alle vakken en het begeleiden van leerproblemen zoals bijvoorbeeld dyslexie.

Leerproblemen komen veel voor. Bij Onderwijsbureau Nano bieden wij altijd duurzame begeleiding waarbij het welzijn van uw kind centraal staat.


Poëziestraat 65

1321 HH  Almere

E: info@onderwijsbureaunano.nl

T: 06-8353 0181

 

Openingstijden: 08:00-20:00